Testimonials & Photo Gallery

Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk arról, hogy nagyszerűek a programjaink. Kérjük, olvassa el mit mondanak a szülők és iskolaigazgatók az e2 Young Engineers Programokról.

“Üdv!

A fiunk épp most felyezte be a Brick Challenge programot a Waterford MI Park iskolában. IMÁDTA! Ahogy az összes többi gyerek és szülő is, plusz azok, akiket a gyerekek a „hozd el egy barátod” napra meghívtak. Kérek indítsák el az új kurzust minél előbb, mert nagyon szeretnénk továbbra is részt venni a programban. A gyermekünk nehezen olvas a diszlexia miatt, és arról álmodik, hogy mérnök lesz. A programnak hála rengeteget nőtt az önbizalma, és már elhiszi, hogy az álma valóra válhat.”

Tisztelettel,”

-Kathleen and Ron Anderson – USA

 

“Hello! A gyermekem nagyon szereti a programot és folytatja tovább. Járt már korcsolyázni, kosárlabdázni, és egy rövid ideig sakkozott is, de eddig ez a legjobb foglalkozás, amiben részt vett. Arra ösztönözte, hogy az otthoni több ezer Lego kockából is jobbnál jobb dolgokat építsen, sokkal nagyobb türelemmel és odafigyeléssel. Folytassák a nagyszerű munkát, és számítsanak ránk a harmadik kurzusban is, amikor elkezdődik.”

-Julie Torrie – USA

 

“Mindkét gyermekem (Trudy és Everett) imádta a foglalkozásokat!”

-Merrily Gechter – USA

 

“Imádom ezeket az órákat!”

-Iskolaigazgató – USA

 

“Jackson nagyon szereti a foglalkozásokat. Köszönjük, hogy a mi iskolánkban is indítottak kurzust.”

-Jennifer Stafford – USA

 

“…Sammy imádja az órákat, és nagyon szeretné folytatni a következő évfolyamon…”

-Mark Feiler – USA

 

“Darrin nagyon szereti ezeket a foglalkozásokat, minden héten nagyon várja a következőt.”

-Katie Stier – USA